Διάκριση αξιοπιστίας για το S-Cross

Μια ιδιαίτερα τιμητική βράβευση σε δοκιμές αντοχής, απέσπασε το Suzuki S-Cross που κατέλαβε τη 2η θέση στο Τεστ Αντοχής που διοργάνωσε το γερμανικό περιοδικό Auto Bild.

Την, αναμφίβολα θετική και ξεχωριστή, 2η θέση κατέλαβε το Suzuki S-Cross στη συνολική αξιολόγηση αντοχής 100.000 χιλιομέτρων, που πραγματοποίησε το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό Auto Bild.

Το πετρελαιοκίνητο S-Cross που έλαβε μέρος στη μεγάλη δοκιμή αντοχής του κυρίαρχου περιοδικού αυτοκινήτων της Γερμανίας, έλαβε εξαιρετικά υψηλή αξιολόγηση για τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του, χωρίς να παρουσιάσει καμία βλάβη ή ελάττωμα στον κινητήρα και τη μετάδοση, καθ’ όλη της διάρκεια δοκιμών των 100.000 χιλιομέτρων.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό σχολίασε πως «Το S-Cross διαθέτει έναν δυνατό κινητήρα με μακροχρόνια δυνατότητα αξιόπιστης λειτουργίας», που προσφέρει άριστη επιτάχυνση και οικονομία καυσίμου.

Πρόκειται για μια ακόμα διάκριση για ένα αυτοκίνητο της Suzuki, που μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, αφού και το S-Cross συνεχίζει τη μακρά παράδοση αξιοπιστίας που έχει καταφέρει να χτίσει η Suzuki και την έχει κάνει μια από τις πλέον αγαπητές ιαπωνικές εταιρείες.