Αρχική Σελίδα Way of Life! Νέα & Events H Suzuki στο 2o “INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017”
Share

H Suzuki στο 2o “INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017”

cross_country_post_VITARA_1200x630.png

Η Suzuki στο 2ο "INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017".

Αρωγός και υποστηρικτής, και όχι απλά χορηγός, είναι η Suzuki για 2η συνεχή χρονιά στο INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race 2017 προσφέροντας και φέτος την παρουσία του καταλληλότερου οχήματος υποστήριξης, του VITARA αλλά και των υπολοίπων μοντέλων της μάρκας που εξοπλίζονται με την κορυφαία τεχνολογία τετρακίνησης ALLGRIP.

Το 2ο INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race αποτελεί μια σπουδαία αθλητική οργάνωση ορεινού τρεξίματος, πιστοποιημένη από το International Trail Running Association (ΙTRA), η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνολική απόσταση 50,83 χιλιομέτρων στα 2.190 μέτρα υψόμετρο σε ποικιλία εδαφών, όπως μονοπάτια, αγροτικοί δρόμοι και άσφαλτο, διανύοντας τα χωριά Ελληνικό, Παλαιοχώρι, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι και Στεμνίτσα!

Είναι ακριβώς αυτή η πολυπλοκότητα της διαδρομής που καθιστά το Suzuki VITARA και την τετρακίνηση ALLGRIP, το απόλυτο όχημα για να συνοδεύσει και να συνδράμει αθλητές και διοργανωτές στην υπέροχη αυτή προσπάθεια.

Τα τέσσερα Suzuki VITARA που θα παραχωρηθούν, μέσω μιας ακόμα χορηγίας της Suzuki σε μία σημαντική και πρωτοποριακή αθλητική διοργάνωση, αποτελούν δίχως αμφισβήτηση τα ιδανικότερα οχήματα για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα.

Το VITARA άλλωστε είναι σχεδιασμένο ακριβώς με αυτό το σκοπό, να ανταποκρίνεται σε κάθε οδηγική πρόκληση, σε κάθε είδους οδόστρωμα και ρυθμό κίνησης, έχοντας πάντα ως απόλυτο σύμμαχο το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, που του δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα είτε κινείται εντός, είτε εκτός δρόμου!

Η παρουσία των τεσσάρων VITARA σε όλο το πλαίσιο των διοργανώσεων του INTERSPORT ELLINIKON Cross Country Race, και των εξίσου σημαντικών παράλληλων διοργανώσεων του διήμερου 9-10 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει ενεργά στην απόλυτη επιτυχία της άρτιας αθλητικής διοργάνωσης.

H Suzuki υποστηρίζει το Way of Life! που συνδέεται με τον αθλητικό τρόπο ζωής. Συνδυασμός που μας κάνει να ζούμε μια υγιή ζωή γεμάτη εμπειρίες.

Σας προσκαλούμε όλους να τα παρακολουθήσετε από κοντά και -γιατί όχι;- να πάρετε μέρος, τρέχοντας με την ομάδα της Suzuki!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Save

Νέα

Καλώς ήρθες στην ενότητα Νέα.                                                                                                                                                                                                                         Εδώ όλη η παρέα της Suzuki ενημερώνεται για τα τελευταία νέα της μάρκας.

Ημερολόγιο
Δεκέμβριος 2017
month-12
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλα τα Νέα