Ιστορίες από το After Sales: Η οδική βοήθεια, Suzuki Assistance βρίσκεται δίπλα σου ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

Στη Suzuki είμαστε υπερήφανοι που κατασκευάζουμε τα καλύτερα 4x4 και off-road αυτοκίνητα. Είμαστε όμως υπερήφανοι και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας μετά την απόκτηση του νέου τους Suzuki. H οδική βοήθεια, Suzuki Assistance, βρίσκεται συνέχεια κοντά σου. 

Η παρακάτω ιστορία είναι ένα παράδειγμα της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε συνέχεια δίπλα στους πελάτες μας, να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την βοήθειά μας στις δύσκολες στιγμές.

Τον περασμένο μήνα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από οποιονδήποτε χαρτογραφημένο δρόμο, ένα SX4 σταμάτησε απότομα το ταξίδι του σε μία απότομη πλαγιά λόγω του εξαιρετικά ασταθούς εδάφους. Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας της Suzuki να επαναφέρει το όχημα στο δρόμο επιστρατεύτηκαν ένας εκσκαφέας και ένα φορτηγό για τη διάνοιξη δρόμου αλλά και τη ρυμούλκηση του Suzuki SX4 ώστε να το επαναφέρουμε στο οδόστρωμα. Η απόσταση ήταν τόσο μεγάλη που συνολικά χρειάστηκαν τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της αποστολής, ενώ για τον οδηγό του SX4 δεν υπήρχε καμία χρέωση.

Με τη Suzuki Assistance, είμαστε δίπλα σου για, τη ρυμούλκηση του οχήματος σου, την κάλυψη εξόδων διαμονής σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επι τόπου επισκευή, τη μεταφορά του οχήματος και τη μεταφορά των επιβατών στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

H οδική βοήθεια της Suzuki είναι προετοιμασμένη και εκπαιδευμένη για κάθε ενδεχόμενο, δίπλα σου όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, με ένα τηλεφώνημα. Μπορείς να συνεχίσεις άφοβα τα ταξίδια σου!