Νέες Μειωμένες Τιμές Φανοποιίας

Η Suzuki στη διαρκή προσπάθεια που κάνει  για την αναβάθμιση των υπηρεσιών after sales προς όλους εσάς τους πελάτες της, προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις των προτεινόμενων τιμών λιανικής επιλεγμένων ανταλλακτικών φανοποιίας.

Έτσι, μπορείς να επισκευάσεις άμεσα και οικονομικά το αυτοκίνητό σου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των γνησίων ανταλλακτικών Suzuki, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγεις σε λύσεις αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας, που θέτουν σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου.

Εκμεταλλεύσου τώρα τις νέες μειωμένες τιμές και κράτησε σε άριστη λειτουργική κατάσταση το αυτοκίνητο σου αλλά και την αξία μεταπώλησής του υψηλά.

Μοναδικός στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών σου με 100% γνήσια ανταλλακτικά και υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales.

Τα ανταλλακτικά που συμπεριλαμβάνονται αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ*
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΕΩΣ 57%
ΚΑΠΟ ΕΩΣ 38%
ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΕΩΣ 45%
ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΕΜΠΡΟΣΘΙΕΣ/ΟΠΙΣΘΙΕΣ) ΕΩΣ 50%
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ (ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ/ΟΠΙΣΘΙΟΣ) ΕΩΣ 45%
ΦΑΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ (ΕΜΠΡΟΣ/ΠΙΣΩ) ΕΩΣ 38%
ΦΤΕΡΑ ΕΩΣ 50%

 

*Οι μειώσεις τιμών διαφέρουν αναλόγως του μοντέλου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής σου. Οι παραπάνω μειώσεις αφορούν τα μοντέλα Baleno, Liana, Wagon R, Ignis, Vitara, Alto, Swift, SX4, Jimny και Grand Vitara.