Νέο Baleno: Το ιδανικό hatchback της Suzuki

Το ολοκαίνουριο Suzuki Baleno, το οποίο θα εμφανιστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στην 66η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης*, ήρθε για να ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία των compact hatchback.

Από την παραγωγή του Suzulight το 1955, η Suzuki έχει κατασκευάσει πλειάδα compact αυτοκινήτων που πάντοτε κατάφερναν να προσφέρουν στη μάρκα αξία πολύ μεγαλύτερη από το μέγεθός τους. Εξελιγμένο βάσει αυτής της μακροχρόνιας εμπειρίας και εξειδίκευσης, το Baleno διαθέτει  κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό σχεδιασμό, ευρύχωρη καμπίνα και χώρο αποσκευών, και μια σειρά από νέες τεχνολογίες.

Ανάμεσά τους, η νέα άκαμπτη και ιδιαίτερα ελαφριά πλατφόρμα του αμαξώματος, ο εξαιρετικός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας BOOSTERJET 1.0 λίτρου, με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, και το SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) που περιλαμβάνει υποβοήθηση εκκίνησης από έναν ενσωματωμένο ηλεκτρικό κινητήρα. Όλα αποτελούν στοιχεία που συμβάλλουν σε μια ευχάριστη και παράλληλα οικονομική οδηγική εμπειρία, προσδίδοντας στο Baleno πολλά περισσότερα χαρίσματα εκτός από τη δυναμική εμφάνιση και την αξιοπιστία.

Το ολοκαίνουριο Suzuki Baleno θα αρχίσει να διατίθεται στην Ευρώπη την άνοιξη του 2016.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Baleno θα αποκαλυφθούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει η Suzuki στο περίπτερο Β12, στο Hall 9.0 της έκθεσης της Φρανκφούρτης (Ώρα έναρξης: 1.15 μ.μ. την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.globalsuzuki.com/iaa2015/

*Η 66η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που πραγματοποιείται στο Messe Frankfurt της Φρανκφούρτης, θα είναι ανοιχτή για τον Τύπο τις 15 και 16 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από τις 17 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.