S-CROSS Test Drive Leroy Merlin

Το νέο Suzuki S-CROSS είναι εδώ, για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις καθημερινές σας μετακινήσεις και τη συμβίωση σας με ένα αυτοκίνητο.

Δίνοντάς σας την ευκαιρία να το γνωρίσετε από κοντά, το πλήρως ανανεωμένο S-CROSS θα βρίσκεται στο κατάστημα Leroy Merlin στο Μαρούσι, από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, χαρίζοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην επίσκεψή σας εκεί. 

Το S-CROSS θα σας περιμένει όλους, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μαζί με τους αρμόδιους συνεργάτες μας. Η έμπειρη ομάδα μας, θα σας παρέχει κάθε πληροφορία σχετικά με το νέο μοντέλο. Αλλά και το πώς μπορείτε να κάνετε μέρος της ζωής σας, τη σκληροτράχηλη εξωτερική εμφάνιση, την ποιοτική πρακτικότητα, την αδιαπραγμάτευτη ικανότητα κίνησης, την οικονομία, τις επιδόσεις και τον δυναμικό χαρακτήρα, του ανανεωμένου S-CROSS.

Παράλληλα, θα σας δοθεί η δυνατότητα, να εξασφαλίσετε ένα Κουπόνι TestDrive για να πραγματοποιήσετε μια οδηγική δοκιμή με το νέο S-CROSS στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων της Suzuki και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε 2 Δωροεπιταγές αξίας €100 για αγορές από την αλυσίδα καταστημάτων Leroy Merlin!

Η ομάδα μας θα βρίσκεται στο κατάστημα Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας 73) τις καθημερινές από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ, τα Σάββατα (5 και 12/11) από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ και την Κυριακή (6/11) από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 18.00 το απόγευμα.