Το καλύτερο Vitara που έγινε ποτέ!

Tο νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCSS και o νέος κινητήρας BOOSTERJET, με το νέο επίπεδο εξοπλισμού "S", έρχονται απλά για να επιβεβαιώσουν ότι αυτό το Vitara είναι το καλύτερο που φτιάχτηκε.

Τα ευχάριστα νέα για το Vitara είναι πολλά, καθώς στην γκάμα προστίθεται ένα νέο, υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1,4 λίτρων, ο οποίος διατίθεται με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού “S”.

Οι πετρελαιοκίνητες τετρακίνητες εκδόσεις θα προσφέρονται πλέον με το τελευταίας τεχνολογίας κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων (6TCSS: Twin Clutch System της Suzuki).

Το TCSS συνδυάζει την άνεση ενός κλασικού αυτόματου με την αμεσότητα και την σπορ αίσθηση ενός χειροκίνητου κιβωτίου, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία καυσίμου, αλλά και ταχύτατες αλλαγές σχέσεων στις ιδανικές στροφές. Οι τιμές του Vitara με την προαιρετική επιλογή του νέου κιβωτίου διαμορφώνονται στα €24.360* για την 1,6 DDiS GL+ 4WD και στα €26.560* για την 1,6 DDiS GLX 4WD. (*μετά easy bonus και όφελος απόσυρσης)

Το υπερσύγχρονο κιβώτιο ΤCSS, σε συνδυασμό με την τιμή που διατίθεται, δίνει στο Suzuki Vitara μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς στην κατηγορία των τετρακίνητων εκδόσεων με κινητήρα πετρελαίου αποτελεί κορυφαία επιλογή!

Ένα ακόμη νέο είναι η προσθήκη του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης BOOSTERJET 1,4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, στη γκάμα του Vitara! Ο νέος κινητήρας έχει απόδοση 140 hp στις 5.500 rpm και μέγιστη ροπή 220 Nm διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 4.000 rpm!

Ο νέος κινητήρας BOOSTERJET πληροί τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές EURO 6 ενώ προσφέρει εντυπωσιακή μέση κατανάλωση με μόλις 5,4 λίτρα/100 χλμ, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων (127gr/km CO2) και συνεπώς μειωμένα τέλη κυκλοφορίας. Ο νέος κινητήρας θα προσφέρεται με τις τετρακίνητες εκδόσεις του Vitara και θα μπορεί να συνδυαστεί τόσο με 6ταχυτο μηχανικό όσο και με 6ταχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού "S" σχεδιάστηκε για να πλαισιώσει τη νέα έκδοση του Suzuki Vitara. Επιπλέον του πλούσιου εξοπλισμού της έκδοσης GLX, η οποία μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα πλοήγησης, επενδύσεις suede, Radar Brake Support και Adaptive Cruise Control, η έκδοση Vitara S είναι εφοδιασμένη με σπορ στοιχεία που κάνουν ξεχωριστή τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική σχεδίαση.

Συγκεκριμένα, το Vitara S διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ασημί σατινέ εξωτερικούς καθρέφτες και κόκκινου χρώματος κάλυμμα προβολέα LED. Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου το τιμόνι και ο λεβιές ταχυτήτων έχουν δερμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, οι επενδύσεις καθισμάτων είναι suede επίσης με κόκκινη ραφή, τα πεντάλ έχουν επένδυση αλουμινίου, ενώ οι σπορ νότες συνεχίζονται στον πίνακα οργάνων και τα δαχτυλίδια των αεραγωγών.

Οι τιμές του Vitara S με το νέο κινητήρα διαμορφώνονται στα €23.830* με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και στα €25.830 με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο, αμφότερες εφοδιασμένες με το υπερσύγχρονο σύστημα τετρακίνησης της Suzuki ALLGRIP. (*μετά easy bonus και όφελος απόσυρσης)