Το νέο Suzuki Swift κερδίζει το Design Mark 2012 στην Ινδία

Βραβείο σχεδιασμού κέρδισε το Suzuki Swift στο πρώτο Design Mark που διοργανώθηκε στην Ινδία αποτελώντας –μαζί με το Suzuki Wagon R (δε διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά)- τα μοναδικά 4τροχα οχήματα που κέρδισαν το I-mark από το ινδικό Design Council. 

Τα μικρά αυτοκίνητα της Suzuki κέρδισαν τις εντυπώσεις στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ινδικού Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας, με το Suzuki Swift να ξεχωρίζει χάρη στον μοντέρνο και εξελιγμένο σχεδιασμό του. Με ισχυρή προσωπικότητα, καλαίσθητο εσωτερικό και σπορ σχεδίαση, το βραβευμένο πλέον Suzuki Swift είναι το πλέον δημοφιλές «μικρό» αυτοκίνητο στην Ινδία έχοντας ξεπεράσει τις 150.000 πωλήσεις! 

Σκοπός του Design Mark 2012 ήταν η ανάδειξη προϊόντων που έχουν άριστο σχεδιασμό, αξιοπιστία, value for money και κατασκευάζονται με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Στο πλαίσιο αυτό, το Swift διακρίθηκε αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η φιλοσοφία της Suzuki για προσιτά αυτοκίνητα που ικανοποιούν τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο επιδόσεων τις ανάγκες του σύγχρονου lifestyle αναγνωρίζεται τόσο από το χώρο του design όσο και από τους ίδιους τους καταναλωτές.