Share

Ακόμη πιο Swift! Νέο Swift - Premium Silver Metallic

Εμπνευσμένη σχεδίαση

Design 1

Ομορφιά που έρχεται από μέσα. Σχεδίαση που δίνει την αίσθηση της κίνησης ακόμη και σταματημένο. Δυναμισμός που σε προκαλεί να τον ακολουθήσεις. Χαμηλό και φαρδύ αμάξωμα που το νοιώθεις κάθε στιγμή. Ένα αυτοκίνητο με ψυχή, γεννημένο για να προκαλεί συναισθήματα κάθε μέρα.Ο σχεδιασμός του νέου SWIFT βασίζεται στην ιδέα της «τολμηρής εξέλιξης του γνήσιου DNA του SWIFT». Μια συμπαγής, χαμηλή μορφή, επιβλητική εμπρός μάσκα και έντονες πλευρικές γραμμές, συνδυάζονται αρμονικά, αποπνέοντας εκλεπτυσμένο στιλ και δυναμισμό. Σε αρμονία με το μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό, το εσωτερικό προσφέρει ένα σύγχρονο χώρο με δυναμικές χρωματικές αντιθέσεις. Δεσπόζουσα θέση έχει η ψηφιακή οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 7’’ για τον εύκολο χειρισμό του smartphone, της κάμερας οπιθοπορείας και του συστήματος πλοήγησης

Design 2

Συναρπαστικές επιδόσεις

P1

Άμεση και συνεχής επιτάχυνση. Εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε στροφές που επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική ακρίβεια χειρισμών κατά τους ελιγμούς. Το SWIFT επανασχεδιάστηκε με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια των κινητήριων συνόλων και στην πλατφόρμα, προκειμένου ο οδηγός να γίνεται ένα αρμονικό σύνολο με το αυτοκίνητο και να έχει τον πλήρη έλεγχό του. Tα παραπάνω επιβεβαιώνει το 120 κιλά μικρότερο βάρος αμαξώματος που διαθέτει το νέο SWIFT σε συνδυασμό με τους εξαιρετικούς κινητήρες νέας γενιάς. Ο βενζινοκινητήρας 1.0 BOOSTERJET προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και υψηλή δύναμη. Η μικρή του χωρητικότητα και η τεχνολογία άμεσου ψεκασμού περιορίζουν την κατανάλωση καυσίμου, την ώρα που ο υπερτροφοδότης παράγει ροπή ισοδύναμη με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.700-1.800 κυβικών εκατοστών, από μόλις ένα λίτρο χωρητικότητας. Το νέο SWIFT διατίθεται επίσης με τον βενζινοκινητήρα 1.2 DUALJET, ο οποίος επιτυγχάνει, κατά μέσο όρο 5% μείωση στην κατανάλωση καυσίμου, συγκριτικά με το υπάρχον SWIFT. Ένα 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει ιδανική κλιμάκωση, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη αναλογία χαμηλής κατανάλωσης και απόδοσης. Επίσης διαθέσιμα είναι, ένα εξαιρετικά ομαλής λειτουργίας κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT, και ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μακρύτερη κλιμάκωση. Το SHVS (Smart Hybrid Vehicle της Suzuki) είναι ένα ιδανικό για compact αυτοκίνητα υβριδικό σύστημα. Tο SHVS πετυχαίνει τη μείωση της κατανάλωσης παρέχοντας υποβοήθηση μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται κατά την πέδηση και αποθηκεύεται στην μπαταρία. Το SHVS είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1.0 BOOSTERJET όσο και με τον 1.2 DUALJET κινητήρα.

Κορυφαία ασφάλεια

Safety 1

Μόνο όταν νιώθεις απόλυτη ασφάλεια, μπορείς να απολαύσεις την οδήγηση. Το νέο SWIFT αναγεννήθηκε ενσωματώνοντας όλες τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας της Suzuki, ενώ παράλληλα πρωτοπορεί υιοθετώντας νέες τεχνολογίες αιχμής και προληπτικά μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή ή περιορισμό των ζημιών σε περίπτωση σύγκρουσης. Το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης με τη βοήθεια ενός χιλιοστομετρικού ραντάρ μετρά την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, βοηθάει τον οδηγό να αποφύγει τη σύγκρουση ή να περιορίσει τις ζημιές σε περίπτωση σύγκρουσης. Επιπλέον τεχνολογίες ασφάλειας που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του οδηγού αποτελούν :

 • DSBS
 • RBS
 • Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας
 • Σύστημα προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου
 • Adaptive cruise control • Hill hold control
 • Σύστημα ειδοποίησης εκτάκτου ανάγκης
 • Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (ESP®)
 • Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
 • Απορροφητικό αμάξωμα τεχνολογίας TECT
 • 6 SRS αερόσακοι
 • Αμάξωμα μετριασμού τραυματισμού πεζών

Άνεση

Space 1

Ευρυχωρία, λειτουργικότητα σε compact διαστάσεις. Συμπαγές αμάξωμα, ευέλικτο, λειτουργικό και ευρύχωρο εσωτερικό, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές τους. Με έμφαση στην οδηγική απόλαυση, οι επιβάτες επωφελούνται και από την ευρυχωρία που προσφέρει η καμπίνα, αλλά και από τον χώρο αποσκευών. Το νέο SWIFT έχει 265 λίτρα χώρου αποσκευών, που είναι κατά 54 λίτρα μεγαλύτερος, σε σχέση με το υπάρχον SWIFT.

Space 2