Η θρυλική σειρά GSX-R, η πρωτοποριακή Hayabusa 1300, ή η B-King, είναι μόνο τρεις από τις καινοτομίες της Suzuki. Καινοτομίες που άλλαξαν τον κόσμο της μοτοσικλέτας και έθεσαν ψηλά τον πήχυ. Η έρευνα και η ανάπτυξη νέων σχεδιασμών, υλικών, και κινητήρων ήταν και παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τομείς της Suzuki.
Είμαστε ήδη έτοιμοι για τις επόμενες δεκαετίες με νέες τεχνολογίες και νέα standards. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις σχεδιαστικές μας δημιουργίες.
 
Stratosphere
stratosphere.jpg
Όταν η Stratosphere αποκαλύφθηκε στο Toyko Motor Show ήταν η πρώτη μηχανή με κινητήρα έξι κυλίδρων. Ο ζωντανός θρύλος της "Katana 1100" ήταν το θεμέλιο αυτής της μελέτης.
G-Strider
gstrider.jpg
Μηχανή νέας γενιάς, με μια πληθώρα καινοτομιών και πέρα από το φράγμα του μέλλοντος. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις μηχανές που εξελίσσονται σήμερα, ενώ ξεπερνά κάθε προσδοκία.
 
B-King
B-King
Η concept μοτοσικλέτα που έγινε πραγματικότητα και συνδύασε τη μοντέρνα τεχνολογία μιας racing με μιας muscle μοτοσικλέτας.
Future Report
futurereport.jpg
Η Suzuki έχει αναπτύξει κινητήρα που δεν απαιτεί σύμπλεξη, με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδας. Μειώνει κατακόρυφα την κατανάλωση καυσίμου και ο δυναμισμός της τον κάνουν κατάλληλο για το μέλλον της βιομηχανίας.
 
Biplane
biplane.jpg
Εμπνευσμένη απο τον σχεδιασμό των αεροσκαφών, η Biplane ενσωματώνει δυναμικό design και άποψη.
Crosscage
crosscage.jpg
Η Crosscage concept μοτοσικλέτα με το περίβλημα σε σχήμα Χ αποτελεί μία από τις πιο οικολογικές και πρακτικές μοτοσικλέτες που σχεδιάστηκαν ποτέ.
 
Gemma
gemma.jpg
Σχεδιαστική scooter-άποψη της Suzuki, που παρουσιάστηκε το 2007, και διατέθηκε στην Ιαπωνική αγορά.
Falcorustyco
Falcorustyco.jpg
Αυτή η concept μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε το 1985 στο Tokyo Motor Show και ο σχεδιασμός φαντάζει φουτουριστικός ακόμη και 30 χρόνια μετά. Αποτέλεσε αντικείμενο έμπνευσης για το σχεδιασμό και άλλων μοτοσικλετών.
 
Recursion
suzukirecursionturboconcept04.jpg
Παρουσιάστηκε στο Tokyo Motor Show το 2013 με έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα στα 588κ.εκ. υδρόψυκτο, δικύλυνδρο εν σειρά, με intercooler turbo. 

Suzuki Concept Models Photo Gallery

SHARE THIS POST: