Η ασφάλειά σας, προτεραιότητά μας.

Εάν έχετε ειδοποιηθεί ότι το αυτοκίνητό σας ανήκει σε κάποια καμπάνια ανάκλησης Suzuki, ή πιστεύετε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να εμπλέκεται σε κάποια καμπάνια ανάκλησης, μπορείτε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ελέγχου ανάκλησης.
Σκοπός αυτής της εφαρμογής είναι η διασφάλιση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που έχουμε θέσει, έτσι ώστε εσείς να οδηγείτε απρόσκοπτα και με απόλυτη εμπιστοσύνη το Suzuki σας.

Φόρμα Ελέγχου Ανακλήσεων

Εισάγετε τον Αριθμό Πλαισίου χωρίς κανένα κενό ανάμεσά τους.
Μπορείτε να βρείτε τον Αριθμό Πλαισίου στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σας. Είναι ένας 17ψήφιος αλφαριθμητικός κωδικός.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ο έλεγχος αφορά μόνο το σύνολο όλων των αρχικώς επηρεαζόμενων αυτοκινήτων που έχουν εισαχθεί από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.
  • Για την περίπτωση που βρεθεί εκκρεμής ανάκληση-ανακλήσεις και γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη επισκευή της ανάκλησης-ανακλήσεων έχει εκπληρωθεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή αγνοείστε το μήνυμα.
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση αποτελέσματος ελέγχου όπως και για τα οχήματα που έχουν εισαχθεί από ανεξάρτητους εισαγωγείς παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki.