× ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ WAY OF LIFE
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξυπηρέτηση πελατών
210 3499940
Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
Οι Iannone & Rins δοκιμάζουν τη νέα GSX-R1000R στο Phillip Island

Οι νέοι αναβάτες της Team SUZUKI ECSTAR Andrea Iannone & Alex Rins, δοκίμασαν τη νέα GSX-R1000R στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία. Η δοκιμή έγινε στο πλαίσιο της πρώτης παγκόσμιας δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας SUZUKI GSX-R1000R.

Παρά τις σχετικά κακές καιρικές συνθήκες, οι δυο εργοστασιακοί αναβάτες της SUZUKI δοκίμασαν την νέα GSX-R1000R στη γρήγορη και συναρπαστική αυστραλιανή πίστα. Εξαιτίας των αγωνιστικών γονιδίων της νέας SUZUKI GSX-R1000R οι συγκρίσεις με την MotoGP αδελφή της ήταν αναπόφευκτες.

Οι δυο μοτοσικλέτες έχουν κοινά χαρακτηριστικά αφού η τεχνολογία τους έχει εξελιχθεί στους αγώνες των MotoGP. Η νέα SUZUKI GSX-R1000R είναι η πιο βελτιωμένη sport μοτοσικλέτα της κατηγορίας της.

Η τελευταία της έκδοση παρουσιάστηκε στο σαλόνι της Κολωνίας το 2016. Η GSX-RR των 1.000 c.c. με τους 202 ίππους και τα 203 κιλά, είναι η πρώτη μοτοσικλέτα παραγωγής με αναλογία κιλού προς ίππο 1:1. Εάν αυτό δεν αρκεί για να συγκριθεί με την MotoGP αδελφή της, η έκδοση R της GSX-R1000 που δοκίμασαν οι Iannone & Rins είναι εξοπλισμένη με quick shifter, launch control, Motion Track Traction Control System & Motion Track ABS το οποίο ελέγχεται από την μονάδα IMU (Inertial Measurement Unit), καθώς και εμπρός πιρούνι Showa BFF και πίσω ανάρτηση BFRC “lite”.

Andrea Iannone:

“Για εργοστασιακή μοτοσικλέτα η GSX-R1000R πραγματικά με εντυπωσίασε. Ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός αλλά ο χειρισμός του είναι φιλικός ακόμη και στους όχι και τόσο έμπειρους αναβάτες. Ταυτόχρονα η μοτοσικλέτα είναι αρκετά επιθετική και για τους έμπειρους.

Ο χειρισμός της είναι εξαιρετικός. Για μια ακόμη φορά η SUZUKI απέδειξε την ικανότητά της στην κατασκευή ευέλικτων και δυνατών μοτοσικλετών. Το πιο εντυπωσιακό ήταν η ταχύτητα εισόδου στις στροφές της πίστας. Μου θύμισε όλα όσα βρήκα στην GSX-RR MotoGP μοτοσικλέτα μου. Μου αρέσει επίσης το κιβώτιο ταχυτήτων. Το quick shifter είναι μαλακό και ακριβές και προσφέρει άνεση στην οδήγηση.”

Alex Rins:

“Ο χειρισμός της GSX-R1000R είναι εντυπωσιακός. Είναι εύχρηστη και σου δίνει μεγάλη σιγουριά στην οδήγηση όποιο είδος αναβάτη και αν είσαι. Η ισχύς του κινητήρα είναι απίστευτη αλλά την ίδια στιγμή και πολύ εύκολη στο να τη διαχειριστείς. Γενικά, οι αντιδράσεις της μοτοσικλέτας είναι απόλυτα προβλέψιμες και αποτελεσματικές. Σου δίνει την αίσθηση μιας αγωνιστικής μοτοσικλέτας, πολύ σταθερής στα φρένα. Έχει εξαιρετική ταχύτητα εισόδου στις στροφές με εντυπωσιακή δύναμη. Μπορείς να απολαύσεις την οδήγηση μαζί της.”

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Suzuki.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ  
Βρες ένα αντιπρόσωπο
Κλείσε ένα test ride
Ζήτα ένα φυλλάδιο
Ζήτα μια προσφορά