× ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUZUKI WORLD
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξυπηρέτηση πελατών
210 3499940
Γνήσια Αξεσουάρ

Τοποθέτηστε στη Suzuki σας γνήσια αξεσουάρ.

 

Τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Suzuki κατασκευάζονται βάσει συγκεκριμένων και πολύ υψηλών προδιαγραφών που ορίζονται από τον κατασκευαστή.

Χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Suzuki εξασφαλίζεις την δική σου ασφάλεια αλλά και των συνεπιβατών. Όλα τα  προϊόντα έχουν ως κύριο στόχο να προσφέρουν την μέγιστη ποιότητα και την κορυφαία ασφάλεια Suzuki.

Η χρησιμοποίηση γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Suzuki  εξασφαλίζει ότι η μοτοσικλέτα σου εξακολουθεί να διατηρεί την ποιότητα, την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά που είχε κατά την στιγμή της κατασκευής της. Έτσι είσαι βέβαιος για την εύρυθμη λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της, αλλά και τη διατήρηση μιας υψηλής μεταπωλητικής αξίας.

Το προσωπικό των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki είναι άρτια εκπαιδευμένο στην τοποθέτηση και αντικατάσταση των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, παρέχοντας σου παράλληλα εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους για όποια εργασία συντήρησης ή επισκευής πραγματοποιήσεις στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki.

Suzuki – Keep it Real!..
 


 


 

 

 

 

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Suzuki.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ  
Βρες ένα αντιπρόσωπο
Κλείσε ένα test ride
Ζήτα ένα φυλλάδιο
Ζήτα μια προσφορά