× ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUZUKI WORLD
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξυπηρέτηση πελατών
210 3499940
Τεχνολογία ECSTAR

 

Στη δεκαετία του 1980, η Suzuki ξεκίνησε την ανάπτυξη λιπαντικών με σκοπό την βέλτιστη απόδοση των κινητήρων. Τα λιπαντικά ονομάστηκαν "ECSTAR".
Καθώς η προσδοκία για τα προϊόντα μας εξελίσσεται, η ίδια προσοχή που δίνεται στην απόδοση των κινητήρων, απαιτείται και για την προστασία του περιβάλλοντος. Με την υψηλή τεχνολογία που αναπτύσσεται μέσω της μακράς ιστορίας και της αφοσίωσής της, στη μηχανική και σχεδίαση, η Suzuki έχει αναδιαμορφώσει τα προϊόντα της σειράς "ECSTAR" ώστε να ικανοποιήσει και να ξεπεράσει αυτές τις απαιτήσεις.
Το 2015, η σειρά ECSTAR παρουσιάστηκε ως παγκόσμια εμπορική επωνυμία των γνήσιων λιπαντικών και χημικών προϊόντων Suzuki. Με την ενίσχυση της σειράς προϊόντων και την καλύτερη απόδοση τους, η "ECSTAR" θα σας δώσει την εμπειρία Suzuki που δεν θα μπορούσε κάποιος άλλος.
Τα λιπαντικά ECSTAR σχεδιάζονται ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
 
 
Η δομή των κινητήρων μοτοσικλετών διαφέρει από τους κινητήρες αυτοκινήτων. Σε αντίθεση με το αυτοκίνητο, ο κινητήρας της μοτοσικλέτας είναι ενσωματωμένος με το κιβώτιο ταχυτήτων και τον συμπλέκτη. Με άλλα λόγια, όλα αυτά τα μέρη μοιράζονται το ίδιο λάδι μέσα στον κινητήρα για να λιπάνουν τα αντίστοιχα εξαρτήματα. Καθώς το λάδι κινητήρα στις μοτοσικλέτες χρησιμοποιείται σε τόσο έντονες και απαιτητικές συνθήκες, σε σύγκριση με το αυτοκίνητο, συνιστάται με ιδιαίτερη έμφαση η χρήση του λαδιού κινητήρα αποκλειστικά για μοτοσυκλέτα.
 
Βέλτιστη σύνθεση
Το μυστικό της εξαιρετικής απόδοσης της σειράς λιπαντικών ECSTAR είναι το βέλτιστο μείγμα πρόσθετων συνθετικών λιπαντικών υψηλής απόδοσης, το οποίο προκύπτει τόσο από τη θεωρητική, όσο και από την εμπειρική ανάλυση των μοτοσικλετών SUZUKI, από το στάδιο της σχεδίασης τους. Τα λιπαντικά ECSTAR έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στους κινητήρες της Suzuki, όχι μόνο κατά το βέλτιστο ιξώδες, αλλά και άλλες παραμέτρους όπως η υψηλή προστασία του κινητήρα από φθορά.
 
 
Οδηγία αντικατάστασης
Το λάδι κινητήρα εκφυλίζεται με την πάροδο του χρόνου, ακόμα και αν η μοτοσυκλέτα δεν κινείται για μεγάλη απόσταση. Συνιστούμε να αλλάζετε το λάδι στα προβλεπόμενα διαστήματα (χιλιομετρικά ή χρονικά - όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο). Το διάστημα αντικατάστασης ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο, τις συνθήκες χρήσης, την τοποθεσία, κλπ. Μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο χρήσης ή να ζητήσετε πληροφορίες από έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Suzuki.
 
 
Η σωστή επιλογή για τη Suzuki σας
Το λάδι ECSTAR έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον κινητήρα Suzuki και έχει περάσει αυστηρές δοκιμές σε ότι αφορά την απόδοση, την ποιότητα, την αντοχή, κλπ. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε το ECSTAR σε κάθε αλλαγή λαδιών κινητήρα στη Suzuki σας

 

 

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Suzuki.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ  
Βρες ένα αντιπρόσωπο
Κλείσε ένα test ride
Ζήτα ένα φυλλάδιο
Ζήτα μια προσφορά