Στην Suzuki επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν οι μοτοσικλέτες Suzuki.
 
Γι’ αυτό προτείνουμε όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης να εκτελούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 
Γνωρίζουμε επισης ότι όλες οι Suzuki δεν οδηγούνται στις ίδιες συνθήκες και ότι κάθε οδηγός έχει το προσωπικό του στυλ, …..έτσι εμείς στην Suzuki θεωρούμε ως ελάχιστο το προτεινόμενο πρόγραμμα συντήρησης  και το εντείνουμε σε περίπτωση ειδικών συνθηκών οδήγησης.
 
Αυτός είναι ο λόγος που σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πραγματοποιείτε την τακτική συντήρηση της μοτοσικλέτας σας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 
Το εκτεταμένο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki στην Ελλάδα διαθέτει έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές που προτείνει το εργοστάσιο κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι η μοτοσικλέτα σας θα λειτουργεί σωστά, προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας αλλά και τα χρήματα που επενδύσατε κατά την αγορά της Suzuki σας, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησής της.
 

 

SHARE THIS POST: