× ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ WAY OF LIFE
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξυπηρέτηση πελατών
210 3499940
Συνεχίζοντας σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.
Έλεγχος και Συντήρηση Μοτοσικλέτας

 

Στην Suzuki επιθυμούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν στο μέγιστο την εμπειρία οδήγησης που προσφέρουν οι μοτοσικλέτες Suzuki.

 

Γι’ αυτό προτείνουμε όλες οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης να εκτελούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

 

Γνωρίζουμε, επίσης, ότι όλα τα μοντέλα Suzuki δεν οδηγούνται στις ίδιες συνθήκες και ότι κάθε οδηγός έχει το προσωπικό του στυλ. Για το λόγο αυτό, εμείς στην Suzuki προσαρμόζουμε το πρόγραμμα συντήρησης ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, περιβάλλοντος και οδοστρώματος.

 

Το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki στην Ελλάδα διαθέτει έμπειρο και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές που προτείνει το εργοστάσιο κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι η μοτοσικλέτα σας θα λειτουργεί σωστά, προστατεύοντας εσάς αλλά και τα χρήματα που επενδύσατε κατά την αγορά της νέας Suzuki σας, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησής της.

 

Για Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα συντήρησης επισκεφτείτε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki.
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Suzuki.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ  
Βρες ένα αντιπρόσωπο
Κλείσε ένα test ride
Ζήτα ένα φυλλάδιο
Ζήτα μια προσφορά