× ΜΟΝΤΕΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUZUKI WORLD
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξυπηρέτηση πελατών
210 3499940
TT 2017: DUNLOP: “Κατακτήσαμε αυτό που όλοι θυμούνται”

Νίκη για τον Michael Dunlop και την SUZUKI 2017 Bennetts GSX-R1000 του στο Senior TT, με μέση ωριαία ταχύτητα αυτή των 132.903 mph. Ο Dunlop κάνοντας μερικές αλλαγές στην SUZUKI GSX-R του, ηγήθηκε του αγώνα και ήταν δυνατός σε όλη τη διάρκεια παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο ίδιος ο Dunlop δήλωσε: «Η μοτοσικλέτα μου δεν έχασε ποτέ το ρυθμό της. Είχαμε ένα πρόβλημα στον αγώνα Superbike, και εάν δεν ήταν αυτό, θα μπορούσαμε να έχουμε κατακτήσει διπλή νίκη. Παρόλα αυτά ήμασταν εδώ με μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα και όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κανένας δεν μπορεί να νιώσει το πόσο σκληρά δουλέψαμε. Κάναμε το αδύνατο δυνατό! Θα μπορούσα να έχω πάει γρηγορότερα, αλλά αυτό που προείχε ήταν ο τερματισμός. Εάν είχα αυτήν την μοτοσικλέτα στο North West 200, θα είχε πάρει και αυτός ο αγώνας άλλη τροπή. Αφού όμως κατακτήσαμε το Senior TT, τι άλλο μπορώ να πω??»

Ο Team Manager Steve Hicken δήλωσε: «Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθαμε εδώ. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλο στόχο από τη νίκη. Όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, χρειάστηκε πολύ δουλειά προκειμένου να έρθουμε εδώ ως η μοναδική ομάδα στα paddock με μια ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα. Είδαμε και τους άλλους να παλεύουν. Ήταν πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε και τη νίκη στα Superbike, αλλά μάθαμε από αυτό και μπορέσαμε να κάνουμε τις κατάλληλες αλλαγές για τη νίκη που ακολούθησε. Αυτό εξάλλου ήταν και ο στόχος.

Αυτή η νίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντική εάν αναλογισθεί κανείς πόσο καινούργια είναι η μοτοσικλέτα μας στις βελτιώσεις της και σηματοδοτεί τα όσα θα ακολουθήσουν. Πρέπει όμως να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Michael καθώς χωρίς αυτόν, τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις του τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν να συμβεί».

Επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλες τις φωτογραφίες από την οργάνωση:

http://www.suzuki-racing.com/bsb/series_gallery.aspx?OBJ_ID=82310

NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Suzuki.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ  
Βρες ένα αντιπρόσωπο
Κλείσε ένα test ride
Ζήτα ένα φυλλάδιο
Ζήτα μια προσφορά